Nos suggestions peuvent varié en fonction des saisons et de l’arrivage journalier.
Si vous avez des allergies n’hésitez à demander des informations à notre personnel.
par nmichele | Mar 17, 2020 | Non classé | 0 commentaires
Voorgerechten
|
|
Gebakken endenlever | 23€ |
Huis pâté. | 17€ |
Pâté van endenlever. | 20€ |
Salade van vilde patrijs. | 23€ |
Slakken in de oven met kruidenboter
|
15€ |
Gerechten
|
|
Vilde eend in de oven voor 2 pers. | 26€P.P |
Haas rug met moster saus | 27€ |
Entrecote op de plancha | 28€ |
Forel op het moment gerookt | 21€ |
Ragout van hinde | 24€ |
Beefstuk rossini met gebakken endenlever en truffle saus | 29€ |
Ragout van hinde | 24€ |
Desserts |
|
Sabayon au Grand Marnier, glace vanille. | 12€ |
Nos suggestions peuvent varié en fonction des saisons et de l’arrivage journalier.
Si vous avez des allergies n’hésitez à demander des informations à notre personnel.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Commentaires récents